Stefan Klingens

Stefan Klingens studeert momenteel Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam. Eerder heeft hij de mbo-opleiding Grafisch Vormgeven gevolgd (diploma 2002) en de hbo-opleiding Communicatie (diploma 2006). Stedelijke ontwikkeling was altijd dichtbij in de werkzaamheden die Stefan in de afgelopen jaren heeft gedaan. Tussen 2007 en 2010 was Stefan werkzaam als grafisch vormgever en webmaster bij KuiperCompagnons in de Van Nellefabriek te Rotterdam. Bij KuiperCompagnons leverde hij bij diverse stedenbouwkundige en architectuurprojecten een grote grafische bijdrage in het presentatiemateriaal. Tijdens zijn studie Communicatie aan de Hogeschool INHOLLAND Rotterdam liep hij stage bij (EEA) Erick van Egeraat associated architects en ontwierp de monografie ’10 Years Erick van Egeraat’. Daarnaast won hij samen met twee studiegenoten de studentenprijsvraag St Jobsveem door een goed doordacht communicatieplan op te stellen om de te realiseren woningen in de markt te zetten.

  • Studio B Central is een bureau voor Architectuur en Stedenbouw. Onze projecten concentreren zich op ontwerpen voor bestaand stedelijk gebied.

    Studio B Central is an office for Architecture and Urban Design. Our core business is to design plans for existing urban areas.